Inlägg


Alternativ Uppladdning
Postat: 24/05/2013 11:18:16 pm
 
Sitter på bussen på väg till Helsingborg. Med tanke på översvämningarna som härjat i Hedmark så var det inte säkert att jag skulle kunna ta mig hem överhuvudtaget. Lyckades dock via alternativa resvägar ta mig till Oslo och nattbussen mot Helsingborg.

Uppladdning alltså.. Alla har sina olika sätt och personligen har jag i min hittills korta karriär inte utvecklat någon rutin. Jag brukar dock försöka dricka mycket dagen innan och för sakens skull lägga mig hyfsat tidigt för en god natts sömn.

Denna gången är alltså uppladdningen lite speciell. Har varit krasslig hela veckan och sitter  nu på en nattbuss som kommer fram till Helsingborg halv sex på morgonen. Därefter blir det gång hem för att sova ytterligare några timmar i min säng.

Vad är målet imorgon då? Hade ni frågat för en dryg månad sen hade jag svarat sub36. Kände mig i god form då och hade höga förhoppningar om våren. Men efter 10 dagars vila på grund av en icke löp-relaterad operation, har formen försämrats. Springtime gick dåligt, ett 6 km lopp i Hamar gick sådär och varvet gick om möjligt ännu sämre än Springtime. Därför känner jag att det är dags att bryta trenden. Målet imorgon sätts till 37:30, 3:45 tempo. Förhoppningsvis kan jag öka lite på slutet och slå perset på 37:06. Om jag lyckas ska jag kraftigt överväga att sätta dagens uppladdning i system, dvs 10 timmars resa natten innan lopp,

Imorgon får vi veta...




Kommentarer (1)

God sömn är aldrig fel :) hoppas du nådde din målsättning idag!!
Postat av: Nina, 25/05/2013 5:20:20 pm


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: