Inlägg


Idag vann sängen
Postat: 15/05/2013 10:09:27 pm
 
Tre dagar kvar och på träningsprogrammet stod det 20 minuter uppvärmning - 5 km i 4:55-5:00 tempo och 10 minuters nedjogg. Planen var att springa på morgonen för kunna jobba lite längre men idag var en sådan dag jag önskar att någon stod utanför huset löparklädd för att göra mig sällskap - sängen vann! Kläderna fick istället följa med till jobbet så jag kunde byta om och ta passet på hemvägen.

Benen kändes pigga under uppvärmningen men sen tog det slut och jag fick slita mig igenom 5 snabba kilometrar! När det var som tuffast efter 2 km försökte jag tänka på tekniken för att "tänka" på något annat. Såg ett bra inslag på svtplay igår om löpteknik som jag tänkte anamma http://www.svt.se/sport/loparboomen-gar-in-i-ny-fas . Min löpstil är usel och jag hade säkert tjänat tid på att förbättra den. Om du ser någon som inte lyfter på fötterna, arbetar alldeles för lite med armarna och gärna springer lite snett så är det jag. Nu förstår jag att det inte är läge att börja jobba på den tre dagar innan tävling - det är nu jag ska fokusera på sömn, bra mat och mycket vatten!  




Kommentarer (2)

Efter mycket slit var jag lycklig när jag till och med hörde 5km på en snitthastighet av 4:50 i lurarna. Fick springa "ikapp" mig sista kilometern! Jag har stora problem att puscha mig själv tillräckligt när jag springer själv...
Postat av: Matilda, 16/05/2013 10:05:24 am

Och hor gick de 5km???? Klarar du tempot?
Postat av: BGN, 16/05/2013 6:39:27 am


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: