Inlägg


Dagen efter
Postat: 05/05/2013 7:11:26 pm
 

Då var Springtime avklarat. Precis som alla andra år sitter jag som ett barn och räknar på hur många placeringar jag hade kunnat kapa om jag sprungit si och så mycket snabbare. Jag tror nog alla känner igen sig.


Jag har ju inte så mycket löpträning bakom mig, men hade ändå hoppats på en tid neråt 35.00 eftersom det känts riktigt bra de senaste 2 veckorna. Det blev 35.43 efter en ganska jobbig resa. Jag får nog konstatera att jag öppnade lite väl optimistiskt med 3.11 på första kilometern och även en snabb andra kilometer. Nu är det 364 dagar kvar till nästa Springtime - det är bara att köra på som det heter. I dag har det blivit hård indoorwalking+spinning+bålstyrka. Utöver nästa års Springtime har jag absolut inga mål med min träning just nu........tacksam för tips. En platt och snabb mil och ett pers på milen skulle vara ett tänkbart trevligt mål. Är tyvärr inte hemma då Malmömilen går.


Stort grattis till övriga götister för fina insatser! Koch och Jimmy gjorde grymma pers. Att Camilla är fenomenal visste vi alla. Men jag imponerades också av Florentina och Jaana som både gjorde bra tider och såg fräscha ut på Kullagatan. Jag väntade på att Martin skulle komma som ett skott och passera...men jag får väl njuta av hans ryggtavla en annan gång ;)


! / T





Kommentarer (2)

Tycker du e helt suverän :) Imponerande tid!!
Postat av: Nina Sandberg, 05/05/2013 8:20:17 pm

Sikta in dig på Trelleborg - vi hjälps åt, jag vill under 34:18 :-) Jag var svettig när jag jagade dig igår - du var grym första 2km, var faktiskt orolig själv om jag tog mig vatten över huvudet som hängde på - det fungerade dock. Visste att du skulle få problem uppför i Pålsjö. Ett annat tips - backträning.. Tack för denna veckan..
Postat av: BGN, 05/05/2013 7:15:53 pm


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: