Inlägg


16/4 Dagen D
Postat: 16/04/2013 9:13:17 pm
 
Mina vänner
Idag är det dagen jag längtat efter - sista intervallpasset innan maran. Dagen började med dimma, en tjock klistig dimma, efter morgonpromenaden var Molly täckt av ett tunt lager dagg eller vad man ska kalla det och vanlig ordning frös jag ända in i själen. Jag har frusit sedan november nu (rekord). Egentligen hade jag tänkt att sticka ut vid lunchtid, men då jag inte kunde måla friggeboden pga. vädret fick passet tidigareläggas, så istället drog jag direkt efter ovannämnda promenad. I full vintermundering klev jag ut på Pålsjöparkeringen, körde min uppvärmning. 
När kroppen var varm hade våren kommit; all rå kyla var borta och mellan grenarna letade sig solen ner. Av med alla kläder, även jackan slängdes i bilen -så jävla gött. Det är sådana här dagar som gör löpning till världens bästa sysselsättning - kontrasterna. En dag med sol och plötsligt var vintern bortglömd - fram  med solkrämen.

Löpningen stämde också bättre idag och benen var inte så tunga som igår och det känns skönt att varmare tider är i antågande.

I morgon blir det vila eller något lugnt.




Kommentarer (7)

Så vi kanske borde slopa träningsmålen som vi sätter upp i samråd med BG, eller i alla fall utelämna den ekonomiska biten? Jag känner själv att jag har stirrat mig blind på dem och intalat mig själv att jag måste klara dem, vilket kan ha hjälpt mig att pressa mig lite för hårt. Idrottsläkaren sade att jag hade överbelastat mina knän, så man kan säga att jag var något för målmedveten. Som det ser ut nu så lär det dröja ett tag innan jag når dem, om jag någonsin gör det.
Postat av: Jimmy Lindberg, 18/04/2013 5:08:09 pm

Hallå Jimmy! Självklart är det jättebra att sätta upp mål. Tror jag personligen bara det är viktigt att det kommer från en själv. Även om jag vet att du bara vill 100% väl och jag själv behöver mål för att kunna pusha mig det lilla extra på vintern. Så är det lätt att mål blir en börda i stället för en morot. Särskilt när det kommer från andra. I mitt springtimemål var det ingen som pressade mig. Det vara bara jag som fick väldigt mycket hybris:-) /Drömmaren
Postat av: Robert Lillhonga, 17/04/2013 10:32:21 pm

Det är inte för att sätta någon press på dig, utan mer en liten peppning att du kan prestera bra tider Martin, det vet jag att du kan. 2.50 är en bra tid på maran och du har väl gjort runt 1.20 på halvan?
Postat av: Jimmy Lindberg, 17/04/2013 1:19:54 pm

Man måste alltid ha mål, det är det som gör att man kämpar det där lilla extra för att nå dem. Om man vill hålla dem för sig själv så är det givetvis helt okej. Jag gör dock en gissning och säger att du troligen landar kring 2.50 eller något snabbare...
Postat av: Jimmy Lindberg, 17/04/2013 1:05:24 pm

Hallå Martin! Grymt bra film du har gjort, Martin. Inledningen när löparna springer uppe på vallen till Harlyckan är mycket snyggt. Vill du ha jobb som A-foto hör av dig. Stort lycka till med Hamburg. Om jag hade varit som du hade jag inte skrivit din måltid utan behållt den för dig själv. I vintras var jag så dum och gick ut med att jag skulle springa Springtime under 35. min! Något jag har fått äta upp hela våren:-) Jag är glad om jag kan springa under 40 minuter. /Robert
Postat av: Robert Lillhonga, 17/04/2013 9:59:59 am

Måltid på maran?
Postat av: Jimmy Lindberg, 16/04/2013 9:54:46 pm

Passet? Tider?
Postat av: BGN, 16/04/2013 9:38:14 pm


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: