Inlägg


Malmö&Co
Postat: 13/04/2013 6:31:45 pm
 
Idag lördag stod en inspirationsdag med Friskis&Svettis på programmet. Det var tre olika sorters pass var och en skulle köra.

Pass nummer ett var ett cirkelgympass. Jag kör inte cirkelgym särskilt ofta men kommer bli ledare för detta under året. Inte kört så mycket styrka sista tiden så det var nyttigt.

Pass nummer två var Boot Camp! Bakom denna kryptiska titelns stod ett utepass med mycket styrkeövningar. Härligt pass där man blev rejält trött. Och skitig... Bye the way så fick jag in 3,9 km till kilometerjakten :)

Pass nummer tre var ett skivstångsintervallbozu pass! Låter invecklat men man gjorde styrkeövningar på en bozuboll. Sedan lite intervaller på slutet. Bra pass som garanterat kommer leda till träningsvärk närmaste dagarna.

Dagen avslutades med en föreläsning med Magnus Hedman. Finns mycket att säga om detta. Tyvärr blev jag grymt besviken på det som Hedman pratade om och sättet han förmedlade detta på. Året innan var det Jonas Colting som föreläste på denna inspirationsdag. Det är som natt och dag i jämförelse.

Nu blir det mys med tjejen. Imorgon står långpass på programmet. Sol och 13 grader har de lovat. Kanske shortsen åker på för första gången i år. Det vore härligt.




Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: