Inlägg


Helsingborgs terränglopp med mera
Postat: 08/04/2013 9:16:06 pm
 
Söndagen började med att vara funktionär på Helsingborgs terränglopp. Det var första gången jag var funktionär vid en tävling och det var intressant, lärorikt och väldigt roligt. Jag fick chansen att träffa många av er andra Götaister. Jag kan dock inte garantera att jag kommer ihåg alla era namn än. Men nu är man i alla fall bekant med många av er.

Jag blev utsedd till starter av BG. Det var ett uppdrag jag kände jag inte kunde tacka nej till... Extra kul att duktiga Anna Bjurman vann tjejklassen på 8 km och att Kristoffer Kiste kom 3:a på 4 km. BG imponerade ju också en hel del :)

Efter att ha frusit en del under terrängloppet så var jag rätt seg när jag väl kom hem. Efter mycket dålig sömn ett par nätter (av varierande orsaker...) så var jag rejält trött. Långpass stod på programmet denna eftermiddag. Jag tveka in i det längsta men valde att välja bort långpasset. Det tog emot då ett missat pass inte går att ta igen. Men efter en middagstupplur på tre timmar kände jag mig hyfsad igen. Det blev dryga 12 km och det tycker jag var ok under rådande förutsättningar. Det gäller att lyssna på kroppen och de signaler den skickar. Jag sikta på 30 km denna dagen men fick nöja mig med 12. Å andra sidan var jag pigg nog att ändå vara någorlunda bra sällskap på kvällen.

Normalt sett vilar jag alltid måndag morgon efter ett långpass på söndagen. Men efter det halvt inställda passet på söndagen så tvinga jag mig ut. Det blev dryga milen och det var ett ok pass. Jag har tidigare haft svårt för att köra pass på morgonen men jag har blivit inspirerad av flera av er andra. Kan BG och company köra morgonpass 5:45 hela vintern kan väl jag göra det vid 6:30 en fin vår(!!!)dag som idag.

Måndagkvällen ägnades åt premiär för löppass med Friskis&Svettis. Jag är ledare där sen 1,5 år tillbaka. Vi var 5 stycken som körde ett ganska lugnt pass. Vi körde ut i sandskogen norr om Borstahusen. För er som kört Hildesborgsloppet vet ni var vart jag menar. Det blev dryga 7 km.

Totalt cirka 18 km idag. Imorgon väntar intervallpass med tusingar...




Kommentarer (1)

Kul att följa dig - lite pass med klubben så gör du maran under 3 timmar :-)
Postat av: BGN, 09/04/2013 11:32:35 am


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: