Inlägg


Välkommen till min vecka
Postat: 08/04/2013 8:55:56 am
 
Många av er undrar nog vad jag är för en filur…

Ny i klubben sen i somras. Jag skämmer dock inte bort er med många besök på träningarna direkt. Jag är 34 år (snart 35… M35!), bor i Landskrona men jobbar för närvarande på Löplabbet i Helsingborg. Blev i februari klar med min utbildning som jurist med fördjupning inom arbetsrätt. Tills jag hittar ett jobb inom detta så jobbar jag kvar på Löplabbet. Enligt min mening är det perfekt att kunna kombinera en hobby jag brinner mycket för med att även kunna tjäna mig en liten (…) hacka.

Började jobba på Löplabbet i somras som extraarbete men det har blivit mer sen någon månad tillbaka. Många av er har jag nog träffat utan att ens vetat om det. Jag vill långt ifrån kalla mig någon expert inom löpning och löpskor. Men jag har sett och klämt på en hel del fötter det sista året i alla fall!

Denna träningsvecka handlar i stort om att få in sju-åtta pass med löpning. Nu tycker kanske många att det låter lite överdrivet för en glad amatör som jag själv. Sedan ett och ett halvt år tillbaka är jag ledare för löpning och löpcross på Friskis&Svettis Landskrona. Så två av dessa pass är löpning som ledare. Utan att förringa dessa pass så går det inte riktigt att jämföra löpning i fem-åtta kilometer i långsam fart med andra pass jag kör. Men jag räknar med de som pass och lägger till dem i summan i kilometerjakten här på Götasidan.

Nu kör vi…





Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: