Inlägg


Sista inlägget
Postat: 31/03/2013 9:22:32 pm
 
Så var det söndag igen och med det dags för mitt sista inlägg här i bloggen. En söndag där man i och för sig blev snuvad på en timmes sömn men som i gengäld visade upp sig i sol och blå himmel när rullgardinen åkte upp. Det såg till och med vindstilla ut. På med paltorna. Idag stod det 35km långpass i programmet och det var dags att prova en delvis ny runda. Fokus idag var förutom på teknik även på att hålla jämnt tempo. Att våga ta det lugnt i början och känna mig trygg i att jag då kan hålla tempot hela rundan. Nya sträckningen var perfekt. Härslöv till Sävby och sedan till Borstahusen. Ingen trafik och en oändlig utsikt. Sprang lite fel vid Glumslövs backar så det blev till att leka bergsget ett tag innan jag hittade stigen till Sundvik. Vidare till Råå och sedan hem via Gantofta. Känner att jag klarar mig på mindre och mindre vatten och näring. Totalt blev det 3 solids och 7dl vatten.
Bara fem veckor kvar till Lejonbragden 50km men hela 5 månader kvar till säsongens huvudmål nämligen London till Brighton 93km blandat stig och väg. Det ska nog gå ... eller?

Tack för den här veckan!
Nu bollar jag med varm hand över till nästa man som är en kvinna. För det är väl Jaanas tur nu?




Kommentarer (2)

Trevligt att ta del av dina blogginlägg, Thom. Hoppas att du skriver rapporter om Lejonbragden och sedan även om London-Brighton på vårt forum! Lycka till!!
Postat av: Jaana, 04/04/2013 11:17:55 pm

Jo, det var en man i alla fall. Dags för Jimmy :)
Postat av: Thom Leiding, 01/04/2013 1:55:53 pm


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: