Inlägg


300
Postat: 11/02/2016 6:45:20 pm
 

300 kr är Götas medlemsavgift, är man som jag familjemedlem blir det lite billigare...Jag satt i måndags i möte med Andreas Palmertz och Emma och kunde inte låta bli att reflektera åt denna summa. Andreas har fyra barn (också familjemedlem) och han berättade vad övriga idrotter kostade familjen, och utan att ta upp några siffror så kan man konstatera att vi får ganska mycket för pengarna.

Vi har haft en fantastisk medlemsutveckling men om detta vore känt så hade den säkert varit ännu bättre. Vi som jobbar med klubben har alltid velat att detta skall vara en av hörnbultarna i föreningen, priset skall inte vara avgörande. För 300 kr får man deltaga på runt 30 lopp utan kostnad. Vi arrangerar eller hjälper till med ytterligare 5-6 lopp där man kan deltaga gratis om man fixar en funktionärer eller för en billig peng om man inte har någon funktionär. Klubben har 3-4 ledarledda pass i veckan plus att det finns en del andra förmåner.

Vad förväntar sig klubben tillbaka...inte mycket men att alla uppträder som kompisar och hjälper varandra när det behövs. Vi har några arrangemang som varje år ger oss förutsättningar för att kunna leva på detta sätt. De största är Kalvin och Seedningsloppet (och till viss del även Springtime) där det behövs massor av funktionärer. Vi har några andra arrangemang där det behövs lite mindre funktionärer som tex terrängloppet, Sylvesterloppet, Xtreme Run och några banlopp. Totalt sätt blir det ganska många arrangemang men om alla i klubben tagit på sig att hjälpa till vid ett tillfälle så hade det inte varit några problem. I dag fungerar Kalvin mycket bra, oftast inga problem med att få in funktionärer, övriga lopp lite svårare...

  

Då kommer jag till frågan om kommersiell eller ideell verksamhet. Vi har börjat att betala ut lite pengar/premier till de som tar på sig större uppgifter. I samband med vissa lopp under hösten fick funktionärer presentkort alt rabatt på verksamheter som vi bedriver. Jag tänker ventilera denna fråga mycket mer i min blogg i morgon men det skulle vara kul att höra vad ni tycker om framtiden, vart tycker ni att vi skall gå, kul att få med lite synpunkter innan jag skriver mer:-)

Och till sist några ord om veckans träning. Jag fick rapport från Martin Holm precis innan jag skulle ut på min kvälls jogg, han var redan uppe i över 100 km....Nu fick jag precis från Annelie som var uppe i 85 km. Jag själv som siktar mot 150 hade bestämt mig för ingen dag under 20 km, efter fyra dagar är det 82 km (20+20+20+22) så det är fortfarande inom räckhåll!! 





Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: