Inlägg


222
Postat: 23/01/2016 9:26:25 pm
 

Värmelägret är över. Veckan har varit grym på alla sätt och vis. Lite småskavanker och sjukdom fanns i gänget men mestadels höll alla sig friska.

Fredag kväll: Tredje och sista intervallpasset på lägret. Jag körde som vanligt lite extra innan passet för att få ut segheten ur benen. När vi starta intervallerna hade jag redan 7 km. Supertusingar och det gick undan. Micke S tryckte på rejält i början och jag hade svårt hänga med. Körde dock på så gott jag kunde och kom in på 3:05/3:06/3:08/3:04. Hyfsat bra snitt där den sista gick snabbast. Efter passet körde jag lite extra.... 21 km på kvällen och totalt 204 km

Vi gick till kinesen och åt buffé. Hartman tog så stora portioner så man knappt såg han bakom tallriken. Det var på gränsen till overkligt att den mängden mat gick in i den lilla kroppen. Bra jobbat David :)

Lördag morgon och sista passet med gänget. Starta som vanligt tidigare med min vapendragare Lucas ''196 km på en vecka'' Brandt. Därefter ett pas med lite pulshöjare i form av trappor, sandlöpning och backe. Sista backen var all min energi slut så den fick de snabba raketerna köra. Nere i affären vid hörnan ticka klockan över 18 km. Stick a fork in me, I'M DONE!

Snabb frukost, sen buss till flygplatsen hem. 

Tacka alla för en supervecka och inte minst reseledaren Sven som styrde upp allt. Världsklass.

Nästa år är jag med igen och då ska jag slå 222! 

Men vem räknar egentligen?! ;)





Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: