Inlägg


Värmeläger Gran Canaria 22 januari
Postat: 22/01/2016 4:21:24 pm
 

Veckan rullar på mitt sitt slut. Vädret har varit helt perfekt hela veckan runt 25 grader och sol och lite vind. 

Onsdag kväll. Veckans andra fruktade intervallpass stod på schemat. 5000 m uppdelat. De flesta på lägret var med på passet vilket var väldigt roligt. I min direkta närhet misstänkte jag att Svenne, Micke S och Jimmy skulle vara. 

Jag låg snäppet bakom Micke S hela tiden med Svenne en bit bak hela tiden. Svenne närmade sig till som minst 3-4 sekunder. Jimmy hamna en bit bakom. 16:51 får räknas som godkänt med 13 mili benen på 4,5 dagar. 13 km totalt

Torsdag är ju ''vilodag'' från intervallpass. Dock var torsdagen allt annat än en vilodag för mig. Dubbla pass och en mara stod på programmet. 15 km på morgonen med sällskap hela vägen av Lucas och delar av sträckan av Karolina och Leif.

Kvällen tjuvstartade jag en timme innan resten av gänget. Jag lekte guide åt Jill bort till arenan :) Väl där körde jag 6 km inne på banan och sen tillbaka till hotellet. Därefter följde distanspass med gänget. Efter det körde jag och Lucas 3 extra km. Totalt 30 km på kvällen och 45 på min vilodag... 

På kvällen hade vi gemensam middag utanför våra rum. Mycket lyckat och roligt prata med alla på lite annat sätt än vid restaurangbesök.

Fredag: Morgonjogg som vanligt. 15 km inplanerat och genomfört. Som vanligt körde jag och Lucas lite extra. 

Ikväll väntar intervallpass nummer 3. Supertusingar! Jag fasar för att det ska gå lite för fort i början. Jag hade som mål med resan att genomföra alla pass och inte bli skadad. Kilometerjakten kom i andra hand, tro det eller ej.

Jag är nu uppe på 183 km totalt på 12 pass vilket är sjukt mycket mer än jag är van vid. Att köra dels väldigt många km och samtidigt köra intervaller är en svår balansgång. Jag känner jag just nu är på gränsen för vad min kropp klarar av. Jag känner dock inte av några skador, blåsor eller annat så jag kör på 2 pass till. Sen ska jag inte ta ett löpsteg er under helgen. 

Fortsättning följer...





Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: