Inlägg


Värmeläger Gran Canaria 20 januari
Postat: 20/01/2016 4:27:55 pm
 

Värmelägret rullar på. Vissa påstår att det är värmeläger hemma i hallen med... Men tveksamt om det räknas... Dålig luft och lysrör är inte riktigt samma sak som här.

Måndag kväll: Det fruktade 10*800 m intervaller på banan. Jag höll ihop med Svenne och Micke ''wannabe Götisten'' Svensson. Jag hade som tanke innan passet att under inga omständigheter bryta passet. Jag har kört det två år innan här nere och båda gångerna kört enbart 8 av intervallerna. Nu genomförde jag alla 10 även fall det gick långsammare än fjol. Grymt imponerad av alla som var med men inte minst av Leif och Mattias som båda körde alla 10 trots att de fick betydligt kortare vila än de flesta. Pannben!! 17 km in på kontot.

Tisdag morgon. Morgonjogg 9 km på strandpromenaden. Härligt väder och fint tempo (Svenne var inte med... ;) )

Därefter bilfärd upp i bergen och lunch i Tejeda. Bilfärd ner till  Puerto Rico och där ettt ''lugnt'' distanspass. Det blev 11,5 km med 300 höjdmeter. Anders i Båstad har en annan innebörd vad lugnt innebär än jag. Men en fin runda där Sven träffa på sin kamrat geten och jag och Lucas besteg ett mindre berg :) Därefter bad och sen hemfärd. Micke fyllde 30 och det firade vi med en kväll ute på en texmex restaurang. Trevligt och skönt men alla var dödströtta, speciellt cyklisterna. Vet inte vad de gör hela dagarna...

Onsdag morgon. Morgonjogg lite här och där. Jag ville ha in 15 km på kontot trots det är kvalité ikväll. Kanske inte supersmart men jag har en plan för veckan.... Lucas, min stalker, följde med såklart men även Jill. Jill vurpa i förrgår rejält och kunde inte sova natten till tisdag. Idag var hon dock tillbaka i gammalt slag.

Ikväll väntar nästa fruktade intervallpass. 5000 m uppdelat. Ikväll kommer de flesta i gänget köra intervallpasset. Jag har gått om ryggar att hänga på vilket är inspirerande. 

11 mil so far.. Kämpa!

Fortsättning följer





Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: