Inlägg


Värmeläger Gran Canaria 18/1
Postat: 18/01/2016 4:52:08 pm
 

Lördag: Väl på plats så blev det lunch på strandpromenaden. Därefter var det dags att köra igång löpningen. Sightseeingjogg i Playa Ingles/Mas Palomas med Svenne som guide. Friidrottsbanan och stranden var huvuddelarna. Lite för mjukt för egen del i sanden. Med lite bonuskilometer så hamna jag på 16 km första dagen.

Söndag: Morgonjoggen starta Lucas, David och jag lite tidigare. Vi fick med ett besök hos kamelerna (dromedarerna) också. 12,5 km in på km-kontot. 

Vädret var fantastiskt fint och lite poolhäng följde därefter. Cykelgänget var ute på långtur och fick ihop många höjdmeter. 

Kvällsjoggen tjuvstartade jag och David med 4 km innan vi fick med oss de andra ut på en runda med hjälp av reseledare Sven. Rundan tog en oväntad vändning när vi helt plötsligt behövde klättra upp för ett parti. Svenne hävdade dock att det inte såg ut likadant förra gången han var där :) En rejäl stigning följdes av fin utförslöpning. En tripp ner mot stranden och sedan tillbaka hem. Med lite bonuskilometer landade jag på fina 20 km. 

Kvällen avslutades traditionsenligt på kinabuffén. Rejäla portioner av diverse flottiga kinarätter följt av glass till efterrätt.

Lite trötthet började krypa in sig här. Sov 10 timmar natten till måndag så det var mumma.

Måndag: Morgonjoggen blev en fin tur på 9 km som gick längs med strandpromenaden mot San Augustin. Lite trötta ben men skönt väder. Jill råka tyvärr ramla och skrapa upp både ben och armar. Efter dusch vänta dagens höjdpunkt än så länge, frukostbuffén på ett hotell nära vårt. För 5:90 kan man frossa i allt möjligt. I söndags var vi 3, idag 4. Mot slutet på veckan kommer de flesta vara med där.

Snart väntar ett fruktat  intervallpass, 10*800 m. Fortsättning följer...





Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: