Inlägg


Mer kramar åt folket
Postat: 10/10/2015 5:44:11 pm
 

Livet i Portugal går vidare.

Igår fredag körde jag en tidig morgonjogg innan den gemensamma morgonjoggen. Totalt 18 km innan klockan 8 på morgonen, så härligt. Fredagen bjöd annars på en del jobb i butiken följt av strandhäng. Fredagar här i Portugal är sista kvällen med gänget. Gemensam middag följt av utgång på vår nattklubb. Sanslöst kul kväll från början till slut. Kvällen sluta dock sent/tidigt imorse...


Lite sömn tillsammans med en del vin igår gjorde att lördagen blir en vilodag. Tror det är första hela dagen vila sen jag kom till Portugal. Dagen har inneburit en del jobb men även ta det lugnt med ett fint lunchstopp på ''japanen''.

Vid 16 idag lämnade resenärerna för veckan hotellet och begav sig hemåt. Förra veckan var lite ledsamt och sorgligt. Denna vecka var också jobbig om än på ett annat sätt.  Fick en stor påse med pappershanddukar för att kunna torka eventuella tårar av två charmiga tjejer. Det tyckte jag var lite fint och mysigt. Har alltid varit en person som visat känslor men känns som att detta äventyr bidragit i ännu högre grad till det. Att ge och få en kram är alltid fint.Micke E skrev om löpkramar och det är väl en kul grej, eller!?

Ikväll ska jag, tillsammans med Johanna och Susanna från Springtime Travel, köra ut till flygplatsen för att hämta nya resenärer som kommer med flyget. Ny upplevelse för mig men ska bli kul. Därefter hälsa gästerna välkomna, middag och sen ledarmöte.

Imorgon blir det ett långpass eller eventuellt två hyfsat långa pass.

Hej o hå, som det kan gå





Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: