Inlägg


Yoga och löpning på repeat
Postat: 06/10/2015 8:14:26 pm
 

Idag var jag ''ledig'' från butiksjobbet här i Portugal. Mina två fantastiska kollegor Pernilla och Camilla jobbade själv. Skönt koppla bort jobbet för en stund.

Dagen började med morgonyoga 7:30. En annan ledare än tidigare och nyttigt att testa olika yogor (?). Därefter en fin frulle följt av ett ''långpass'' med Anders o co. 20 totalt, jag tillsammans med Anders höll i 6:30-7:00 gruppen. Efter 4 km dela vi på oss och jag fick ta den snabbare av gruppen. Problemet var bara att jag inte hitta runt. Blev ett par snabba fartökningar bak till Anders för att fråga om vägen. Det löste sig och efter 2 timmar och 14 minuter var vi hemma igen. 21 km in på träningskontot. Därefter lunch och strandhäng.


Sedan var det dags för en upprepning av morgonens pass, dock i omvänd ordning. Ett kortare löppass med inslag av backe följt av löparyoga. Har ni inte testat yoga innan så kan jag rekommendera det. Kan dock lätt konstatera att jag är fruktansvärt stel på vissa ställen. Förhoppningsvis blir det bättre med tiden.


Ikväll blir det mat ute på favoritstället ''japanen''. Många fördelar med det, speciellt att det ligger i samma trappuppgång som jag bor. Efter det blir det nog utgång på vårt uteställe Nox.


Dock ganska lugnt (trots mitt numera ökända smeknamn Vin-Jens som jag inte vet varför jag fick egentligen...) då jag imorgon ska och köra intervaller med de snabba grabbarna, Anders, Micke och Thomas (400:ingar är utlovade på bana!). Då får jag nog ha fram Zante om jag ska hänga på. Mer om det imorgon.


Sov gott alla





Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: