Inlägg


Namaste
Postat: 05/10/2015 9:40:18 am
 

Då var det dags för mig igen.


Jens Andersson, 37 år, boende i Landskrona. Jobbar på Löplabbet, springer en hel del. Ofta längre än snabbt...

Under 8 veckor har jag fått förmånen att jobba för Löplabbet på Springtime Travels training camp i Monte Gordo, Portugal. Jag har nu varit här i 11 dagar och trivs som fisken i vattnet.

Bilden är från dagens morgonjogg. Efter 10 dagar med nästan enbart sol är det idag regnigt och blåsigt. Dock låg temperaturen på behagliga 22-23 grader vid 7 på morgonen. Jag har för vana att ta en lite längre morgonjogg än de 30 minuter som ingår i resenärernas morgonjogg. För det mesta har de gått på stranden men idag var det högvatten, full storm och regn så det hade inte blivit lyckat.


Jag kommer berätta mer om hur livet här nere är under veckan. Denna vecka är det löparvecka med Szalkai i spetsen. Förra veckan landade jag på 10 mil vilket var bra längesen jag gjorde. Jag har upptäckt yoga här nere, tro det eller ej! Mikael Sjögren, yogaledare på F&S Helsingborg, träffa jag i förra veckan här. Ska ni testa yoga någon gång så gå på Friskis i Helsingborg. Trots vi bara umgicks i en vecka kan jag nog redan nu säga att han är en vän jag kommer ha lång tid framöver.


Namaste





Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: