Inlägg


Time to say goodbye!
Postat: 13/09/2015 8:24:17 pm
 
Idag stod det dressyrtävling i Tingsryd på schemat och jag hade lovat Camilla att följa med som hjälpreda. Därför ringde klockan redan kl 8 och tävlingen om vilken kroppsdel som det skulle göra mest ont i vanns något otippat av höger knä som verkar ha fått ta mest stryk igår. Tätt följd av höger höftböjare som annars brukar ge upp först. 

Har dock satsat på taktiken att försöka röra mig en del trots värkande ben och inte bara sitta och tycka synd om mig själv. Därför blev det redan igår efter loppet ett besök på Stadsteatern och premiären för Bergmans "Scener ut ett äktenskap" (klart sevärd med grymma rollprestationer.) Och idag har det blivit en del promenerande på stallbacken. Avslutade dessutom arbetsdagen med att cykla min oväxlade damcykel (även kallad dödsmaskinen) som kan vara världens mest trögtrampade cykel uppför Bergaliden. Bara för att se om jag skulle palla. 

Närmast blir det väl ett par dagar med vila från löpningen, men tänkte köra igång så smått med träning av bål och armar imorgon igen på gymmet. Annars kvarstår väl på tävlingsfronten Tjurruset, Hbg Terränglopp, Yddingeloppet, Skanneloppet och förhoppningsvis några fler GGP. Men framför ligger fokus på att genomförs min bästa vinterträning hittills för att nästa år kunna ta ytterligare ett steg i min löpning och göra sub40 på milen samt debutera på halvmaran. 

Jag tackar för mig som Götabloggare för denna gång och lämnar med varm hand över till den alltid lika glada och positivt peppande Andreas Palmertz. Vi ses i vimlet! 

”Start by doing the necessary, then the possible and suddenly you are doing the impossible.” 




Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: