Inlägg


Härlig avslutning på veckan
Postat: 19/07/2015 8:23:27 pm
 

Hej igen.. Läste alla inlägg på FB om hur alla morgonpigga löpare var ute på gator och torg. Var halvt inställd på att köra ett söndagspass men det var mycket som skulle hinnas med och vila behövde innan nattskiftet 19-07, första av fyra nattpass denna veckan så kommer vara slut i batteriet på torsdagens kvalitetspass.. Nog om det.

Skrev ut ett inlägg om att jag tänkte köra ett tröskelpass och har ju inte direkt kört tröskelpass innan så hoppades på att någon vill vara med, pratat med Anna om det men hon såg Johanna Larsson ta hem tennispokalen i Båstad.. Bra Johanna!! är ett stort tennisfan för er som inte vet om det. Var ganska duktig tennisspelare  i "moppeåldern" men att putsa och vaxa lacken på min Yamaha MT 5 tog för mkt tid. Kenth nappade på min mitt inlägg och ni vet ju alla om hur Kenth tänker när han springer.. Nu kör vi.. full fart framåt. Bestämde oss att köra "seedningsbanan" som tröskel och joggen dit från Pålsjö låg på stabila 4.30 tempo, blev en liten sänkning innan tröskeln började efter "rondellen"

Tanken var en tröskel på 4 km men ett 3.31 tempo så var 3 km tillräckligt för mig. Hittade snabbt tillbaka till 4.35 tempo och sprang ett par km med Kenth efter innan jag vek av och fortsatte till en privat tillställning. Sammanlagt blev det 17 km med en snabb och kul tröskel.

Bloggveckan slut för mig för denna gången och 4 pass är avklarade, nytt träningsrekord i kmjakten(59 km) så just nu så känns det det som löpning är i fas som den aldrig har varit innan. Hoppas





Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: