Inlägg


Stela och trötta ben
Postat: 16/07/2015 8:49:33 pm
 

Hej igen

Torsdag och 4*1500 meter igen, denna gången på heden som nu skall fräschas upp så det var sista passet på "blåsvallen" på ett tag. Gillar ändå heden och springa bana börjar allt mer bli en favorit. Enkelheten och tråkigheten att springa bana är lite av min stil, du ser var du skall springa samtidigt som man tänker efter ett par varv. Va fan sysslar man med egentligen??. Springa varv efter varv i motvind eller sidovind(har nog aldrig varit vindstilla på Heden) gör att man vill bli klar med sitt pass eller tävling och när man har som mest "hemlängtan" så ökar man i slutet.

Åter till dagens pass.. på Pålsjöpasset i tisdags var det två av fyra 1500 över 5 min och kände att man borde klara av dagens pass med 2 * 30 sek vila. Dom första två gick ngt snabbare än i tisdags. 4.49 och 4.55 (4.50 och 4.56 i tisdag) fick tanken direkt att mönstret var likt men denna gången skulle alla vara sub5. Var ett gott gäng som låg bakom kanonkulorna David och Daniel, det var jag Stefan, Holm, Tony och Oscar. 3;e gick på 4:56(exakt samma som tisdag) och på fjärde så var jag slagen av större delen av vår grupp men fick ändå 4:53 och det var 10 sek bättre än sista 1500 från tisdagens pass så nöjd med min avslutning.

Har dom senaste 3 veckorna varit i gång med många bra pass och även något långdistans.. Märker benen är trötta och känner mig väldigt stel i vadmusklerna och förra året fick jag problem med just vadmusklerna och det skall inte upprepas. Men löpning är kul just nu och då vill man ju ut och röra på sig så mkt som möjligt.

Ha en fortsatt trevlig kväll

//Martin





Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: