Inlägg


Sommarblogg
Postat: 14/07/2015 1:54:36 pm
 

Hejsan hej..


Lite dött på bloggfronten den senaste tiden. Så nu får ni stå ut med mig i en vecka. Var ett tag sen man bloggade och mina mål som jag hade i början i året är dessvärre fortfarande inte avklarade.Det är sub 37:52 10 km och sub 1.28 på halvmaran. Har haft 4 försök på mig att dra till med  ett nytt pers på 10 km och ett försök på 21 km. Ligger väldigt jämnt på 10 km så en vacker dag så kommer det att flyta på hela vägen och sen kommer såklart nya mål efter det. Kommer att klara målen innan raketerna smäller av den 31 dec.

Senaste två veckorna så har jag börjat skriva ner en enkel träningsdagbok och  förstår inte varför jag inte detta är gjort tidigare. Kommer bli kul att börja jämföra sig och redan nästa vecka är det jordbrodalsbacken igen som står på schemat .Börjat att loggat mig på kmjakten och fick en 13.e plats under vecka 28, en av mina allra flitigaste och bästa träningsveckor under mina 36 år, snart topp 10 vem vet?  

Korta intervaller har varit något som har stått på schemat dom sista veckorna och det har känns bra och väldigt kul att bara kötta på.  Dagens pass på 1500 meter är ett av favoritpassen så ser fram emot kvällen. Vet inte om jag skall köra med Djurgårdströjan på ikväll eller bara ha ett mysleende under hela passet.

Ses ikväll!






Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: