Inlägg


Fyra dagar ledigthet
Postat: 13/05/2015 11:16:49 pm
 

Då börjar dagen som känts väldigt förvirrad lida mot sitt slut. Förvirringen består mest av hur vi ska få ihop familjelogistiken nu när vi ska vara lediga i fyra dagar och vi ska hinna med SÅ mycket. Det ska hinnas med hästtävling, löptävling*2, ett cykellopp, fira en förälder som fyller jämt, träffa ett syskon som är nere från Stockholm, träffa en kompis som är nere från Stockholm, träffa några vänner i Lund, dottern ska på kalas hos en kompis samt hinna träna och ta hand om hästen. Tror vi hade behövt en hel vecka men det löser sig säkert.

Precis hemkommen från dagens träning som bestod av ett dressyrpass med hästen som ska tävlas i morgon samt ett simpass med Lödde SKs Mastersgrupp. För er som inte känner mig så bor jag och min man Mikael Stagling (gifta men med olika efternamn) samt vår dotter Kajsa 4år i Löddeköpinge. Avståndet till Helsingborg är en stor anledning till att vi inte är med på så många gemensamma träningar som ni kanske förstår.

Jag har en bakgrund som simmare men fick ge upp den karriären pga. av öron problem och hängde istället med min bror till friidrottsklubben i Staffanstorp där jag växte upp. Jag blev en medelgod medeldistanslöpare men mina tider från äldre tonåren är fortfarande mina personliga rekord och de är mycket bättre än det jag presterar idag, tyvärr. När löpningen började bli tråkig testade jag lite triathlon och upptäckte att jag var ganska bra på att cykla och hade stor fördel av min sim bakgrund. Tyvärr höll sig inte löpningen på den nivån jag hade på "den gamla goda tiden" i sig så löpning är min klart sämsta gren i triathlon idag. Mycket skadeproblem har också lett till att antal löppass är begränsade per vecka, men jag tycker det känns lite bättre i år än i fjor iaf. Har en 10de plats på senior SM som främsta merit både på kortdistans samt Ironmandistans. Tagit 3 raka silver på Sprint SM i min åldersklass de senaste tre åren.

Det är vi, jag och Micke, som numera lägger in alla resultat på Götawebben. Är det något resultat som fattas eller är fel så hör av er. Den är uppdaterad tom Blodomloppet som gick igår i Malmö där vi tror det var IS Götas Johan Fagerberg som var först i mål (det var iaf en Johan Fagerberg som var först i mål men klubb framgår ej). Var säkert fler som sprang men det är inte lätt att hitta i den resultatlistan. Själv sprang jag också loppet med kollegor från jobb, eller vi träffades innan och efter :). Det var ganska slitsamt pga. mkt vind på fel plats i loppet samt att Springtime bara är några dagar bort. Det blev även ett hårt cykelpass i söndags och hårt simpass i måndags så kroppen var allt lite sliten.

Mina tankar från både Springtime och Blodomloppet dyker upp senare under veckan, nu dags för sängen så jag kan fokusera på dressyrtävlingen i morgon!





Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: