Inlägg


Running out of time
Postat: 19/04/2015 6:09:41 pm
 

Så var det då dags. Det sista blogginlägget för den här gången. Dagen har fördrivits genom arbetsdag med bostadsrättsföreningen. Ett par besök på Filbornatippen och slängning av alla möjliga spännande saker som folk inte orkat ta hand om själva utan dumpat på gården eller i källarna. Förstapriset går nog till ljushuvudet som inte orkat slänga sina fuktskadade innertaksplattor på tippen, utan istället helt enkelt skyfflade in dem i första bästa elrum och hoppades att nån annan skulle ta hand om skiten. Idiot. 

Det positiva med städdagen var dock att allt gående och bärande gjorde att jag värmde upp min höft och det mesta av värken släppte. Gav mig av bara farten ut på en 5km testrunda och visst kändes det lite bitvis, men i det stora hela var det rätt överkomligt. Återstår väl att se hur det känns imorgon bitti dock. Funderar på att kanske hoppa Skrylleloppet, och istället sikta på nästa GGP och Springtime. Det är hur som helst skönt att vara tillbaka igen. Hade sett fram emot ytterligare lite på fix på Götas arbetsdag nästa söndag, men tyvärr kom annat jobb emellan. Nu tänker jag tillbringa resten av dagen tillsammans med min kära sambo och bara njuta av nuet. 


Jag håller mig lite kort idag och bjuder er istället på en spotifylista på temat "Run". Kanske då främst inte låtar att springa till utan låtar med ordet i titeln. Här finns en del guldkorn och kanske en och annan låt ni inte hört? 

http://open.spotify.com/user/thompagroove/playlist/6vgnnWkyQXMYvfJIK1XInF

Fred och kärlek alla Götister. Nu fortsätter vi året lika bra som det börjat! 

OZZY OSBOURNE - RUNNING OUT OF TIME

Ozzy Osbourne, ett namn som antagligen har olika innebörd för olika människor. Men innan han blev förvirrad dokusåpafarbror så var han en av rockvärldens mest karismatiska scenpersonligheter och hade en grym röst. "The Prince of Darkness" har dock aldrig mist förmågan att skriva bra låtar. Just den här låten är hämtad från 2001 års platta "Down to earth".

https://m.youtube.com/watch?v=CICDjZTo3rk





Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: