Inlägg


Slutet närmar sig
Postat: 18/04/2015 6:17:32 pm
 


Löparskorna står trånande i hallen. Fan vet om de inte är minst lika sugna på att ge sig ut igen som jag är. De brukar ju säga att det inte växer någon mossa på en rullande sten, men just nu känner jag mig mossigare än någonsin. Efter djupa diskussioner med mig själv så bestämmer jag mig för att ändå avvakta löparcomebacken till imorgon söndag. Höften har känts bättre idag, men jag vill helst undvika ett bakslag pga att ha belastat den för tidigt. Ryktet säger dock att det ska vara lika fantastiskt väder imorgon, och jag måste helt enkelt ut och få rasta av mig lite och känna frihetskänslan igen. 

Grymt roligt också att läsa resultaten från SM-milen. Jag tror att det här kan bli ett av Götas bästa år genom tiderna, och då inte bara sett till toppresultaten utan även breddmässigt. Vi har många 42-37 min. löpare som den senaste tiden gått från klarhet till klarhet och kapat minuter. Starkt jobbat! 

Själv är jag en av dem som hela tiden behöver ett lopp eller evenemang att se fram emot och att träna för. Jag ser till att boka upp lopp av varierande karaktär under vår, sommar och höst. Det hjälper mig att hålla motivationen igång. Tyvärr har jag svårt för att springa ett lopp om jag på förhand vet att jag inte kommer kunna prestera på topp. Söndagsjogga i 5-min tempo kan jag ju lika gärna göra på egen hand utan att betala för det. Eller som Emil Zátopek (guld på 5000m, 10000m och marathon under samma OS 1952!) uttryckte det: "Varför skulle jag träna på att springa sakta? Jag vet redan hur man springer sakta. Jag vill lära mig springa snabbt." ;) 

JESUS JACKSON - RUNNING ON SUNSHINE

Sångaren, låtskrivaren och producenten Roland Clark har bl.a. sjungit på låtar signerade Fat Boy Slim, Bob Sinclar och Armand van Helden. Här med ett eget alster under pseudonymen Jesus Jackson. Somrig soul med skönt gung. 















Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: