Inlägg


Louise Nilsson
Postat: 03/03/2015 9:31:40 pm
 

Efter några enstaka timmars sömn var det tidig avfärd till Malmö i morse, morgonpass med 24 timmars profilen i Spring. Häftig känsla att rulla in i Malmö kl.06:05 och ljuset tittar fram, tänk - nästa vecka är det ljust på hela morgonpasset, underbart! Träffade Louise, första frågan - hur lång och vilket tempo :) 4:30 i ca 9km... och då var det 4:30 från steg 1 - det var annorlunda :) Men det fungerade, en skön runda i Limhamn, Ribban, etc. Lite snack under passet och efter passet sedan hem till HBG igen för att jobba ett antal timmar. På em bar det ner till Malmö igen - tröskelpass 35 minuter stod det på programmet, vad innebär det? 3:25 eller 35? Träffade först Louise för intervju och fotografering, sedan bilen till Atleticum för att träffa de övriga i MAI och tränaren. Louise har haft lite problem med foten, valde att köra distans 11km i 4:25 tempo, skönt för ett trött BG och en ganska seg Erik A som också dök upp. Magnus Ransheim valde dock att ansluta senare, undrar varför?

Det blev en spännande dag med Louise, henne genombrott i fjol var verkligen imponerande, 1:15:38 på Sthlms halvmara imponerar stort på mig, även hennes kaxiga inställning i Finnkampen som gav en tredjeplats, bästa svensk och nytt PB. Förstår att ni är nyfikna - läs mer i framtida Spring.

Lägger med en bild på henne, intressant armpendel - hon hämtar verkligen kraft hela vägen och träffar höften, bra teknik!

Hemma i HBG så var Svenne stand in på Crossen, misstänker att en del kommer känna av det i morgon.






Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: