Inlägg


Trött ben och tunga trappor..
Postat: 28/02/2015 2:40:42 pm
 

Lördagspasset var trapporna nedanför serpentinbacken, ett grispass som jag även gjorde förra året. Vaknade inte på min bästa sida idag och satt och funderade på att ha en vilodag, Men ikke sa Nicke. Läste på FB att Kenth F skulle springa en runda innan trappträningen och jag tänkte varför inte. Sagt och gjort så blev det nästan 11 km "uppvärmning" innan vi mötte upp "trappgänget"

Stod och stelnade till och körde lite löpteknik tillsammans med ett drygt 70 andra löpare, vilket inte är min starka sida. Sen var det dags för trapporna, jag  tog rygg på Kenth vilket var meningslöst.. han bara flög iväg. Jag orkade med 6 rundor och benen var helt döda och det var längesen jag var så slut som idag. Hemjoggen på ca 4 km var inget man kommer minns som myslöpning direkt. Väl hemma så insåg jag att det blev 21.3 km sammanlagt under dagen

Vinprovning ikväll och slutkörda ben så kommer söndagen bli löpfri så jag kommer sammanfatta min vecka som bloggare här och nu. Har varit kul att skriva lite och haft en extra pepp hela veckan och det bästa av allt är att jag har kunnat trycka på och träna mer än nånsin på en vecka utan några större känningar. Det var det svaret jag ville ha. Nytt personligt träningsrekord på 75 km på en vecka inga enorma kmmängder men har kört 3 tunga intervallpass under veckan.

Det var allt för mig för denna gången






Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: