Inlägg


Älskade kinesen
Postat: 24/02/2015 7:23:11 pm
 

Tisdag: Crosspass är inget som känns aktuellt för mig just nu.. Ryggen är inte redo för att kräla runt på asfalten, göra bensparkar och grodhopp. Så jag satt i min ensamhet tidigare idag och tänkte.. vad kan man göra för "smågalet" pass som ger mig mjölksyra och en känsla efter duschen att detta pass var ett jävla gott pass..

Kom och tänka på den otroligt goa och härliga Kinamuren. På med dojjorna 15 min efter frun kommer från jobbet(sjuk son så VAB:at hela dagen) , jag var som en kalv på grönbete när jag pluggade in musiken i lurarna och sökta satelliter på min Garmin. Körde en lätt uppvärmningsrunda och det kändes som jag flög fram.. Efter omkring 4 km så var jag redo att umgås med kinesen en stund. Perfekt väder var det med.. Regn, blåst och småkallt..=)

10 ggr upp och ner.. Klapp på pålsjööversiktskartan och startade klockan, hela vägen upp och sen var det bara att vända på klackarna och jogga ner igen och sen ny klapp på översiktskartan.. Hyfsat jämnt tempo.1.06 1.07 1.08 1.07 1.05 1.06 1.07 1.05 1.02 1.00(retar mig ännu att jag inte fick  00.59)  men men.. Kände mig stark på slutet och ett annat tecken på att det gick var bra att jag spelade lufttrummor igen. Ser ni mig i löparkläder och att jag spelar  lufttrummor så är det ett tecken på att det går bra och att det är en lycklig Martin som är ute och rör  på sig.

Bra start på veckan och vem vet vad som händer här näst.. En sak är i allafall klart.. Kaffekortet på Fahlmans har en vilovecka denna veckan i alla fall.

Over and out!






Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: