Inlägg


Söndagsnöje
Postat: 15/02/2015 5:29:57 pm
 

Veckan har varit helt ok. Börja med lite småförkylning men den försvann snabbt. Slutet på veckan har inneburit många kilometer. Gårdagens innepass kombinerades med rejäl upp och nedjogg, totalt 17 km.Saknar att ha kört så mycket fart som jag gjort motsvarande tid ifjol. Ska försöka få till det mer framöver. Fokus är dock på att hålla ihop kroppen och inte gå sönder.

Söndag innebär för mig att leda gruppträningar i Helsingborg och Landskrona genom Löparglädje. Det blir som mitt eget dubbel/långpass.

Helsingborgsgruppen körde sina intervaller ute på Heden. Härligt vara på Heden trots det blåste en isande vind.

Totalt fick jag ihop 29 (10+19) km idag, 72 km på veckan. Nu är det soffläge som gäller resten av kvällen.

De senaste veckorna har det blivit lite för lite av alternativ träning. Lovade mig själv i vintras att jag skulle köra mer varierat. Imorgon blir det därför spinning/crosstrainer och lite styrka. Tisdag väntar årets sista 120 min crosspass med bästa gänget. Hoppas vi kan slå rekordet på 43 deltagare.

Kollade i bloggbokningen och såg att det var tomt veckorna framåt. Vill uppmana er att gå in och boka. Många tycker det är väldigt intressant att få en kort inblick i sina klubbkamraters liv. Man väljer själv hur mycket eller lite man skriver. Många gillar att skriva mycket på facebook, varför inte skriva av sig på bloggen en vecka? :)

Happy running


//Jens





Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: