Inlägg


Nödmil
Postat: 13/02/2015 8:55:31 am
 

Mimmi Kotka myntade uttrycket nödmil när vi mötte henne på Gran Canaria en kväll. Vi andra hade varit ute och ätit middag när vi mötte Mimmi på väg ut. Hon var tvungen att få in en nödmil så här på kvällen :) Att lägga till de 3 mil hon hade sprungit tidigare på dagen!


Dagens blogg handlar om mina mål för 2015. Alla har vi mål med träningen, allt från specifika tider till att gå ner i vikt eller helt enkelt må bättre. Mitt huvudsakliga mål för 2015 är enkelt men ack så svårt. Jag har som huvudmål 2015 att inte blir skadad! Senaste åren har jag vid flera tillfällen varit rejält på gång men tvingats ta ett steg tillbaka för småskador.

Jag uppmanar fler att ha det som ett av sina mål för året ;) Jag älskar snacket i vår klubb och den ibland hårda stämningen med glimten i ögat. Dock kan det ibland gå lite överstyr enligt mig. Gränsen mellan att köra på med småskavanker eller gå sönder är ibland hårfin. De flesta av oss har kört på trots vi haft ont och ibland gått över gränsen. Att vila vid känningar är inget svaghetstecken utan ett sundhetstecken att man lyssnar på sin kropp.

Sedan har jag även faktiska tider som mål. 37:29 på 10 km, 1:24:23 på halvmarathon. Det är för övrigt samma mål som ifjol men då jag inte uppfyllde dem är det bäst att gå på dem i år med.

Vi ses imorgon på GGP 800 m väl?


//långben






Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: