Inlägg


IS Göta
Postat: 12/02/2015 10:55:07 am
 

Dagens inlägg kommer handla om IS Göta som förening.

IS Götas huvudsakliga inkomstkällor är medlemsavgifter men framförallt inkomster från de lopp som klubben arrangerar. Inom kort kommer seedningsloppet till Göteborgsvarvet att arrangeras (15 mars). Ryktet (BG) säger att det kommer bli betydligt fler deltagare än tidigare år. Detta ställer högre krav på oss som klubb som arrangör. I maj månad kommer nästa stora arrangemang IS Göta håller i, nämligen Kalvinknatet.

På tal om medlemsavgifter. Vi som tränar med klubben betalar 300 kr. Har ni tänkt på vad som ingår där? Träningsprogram 52 veckor om året, 4-5 träningar i veckan med tränare på plats, startavgift till 20-25 lopp (däribland t.ex. Springtime och Lidingöloppet). En fantastisk gemenskap och kamratskap i och utanför löparspåret. Allt detta för 300 kr!

Det klubben önskar få hjälp med i retur är t.ex. vår/höststädning av Götatorpet. De två stora händelserna där vi väldigt gärna behöver hjälp är Seedningsloppet och Kalvinknatet. En del ur klubben ska springa Seedningsloppet själva och det blir svårt att hjälpa till hela tiden då. Men anmäl er till Pelle (per.rollmark@ikea.com) och kom dit innan och hjälp till att fixa annat innan loppet och hjälp till montera ner allt efter loppet. Om ni har någon kompis eller familjemedlem som ska komma och heja på er, be dem stå med en flagga och hjälpa till. Lovar att det t.o.m. är roligare med en flagga i handen :)

Kalvinknatet går tisdagen den 26 maj i år. De flesta av oss är för gamla för att springa det så där finns alla möjligheter i världen att hjälpa till. Loppen börjar 16:30 men hjälp behövs redan en tid innan. Det är fantastiskt kul att vara med som funktionär på Kalvinknatet. Se alla barn som går mellan hopp o förtvivlan, leende och tårar i en skön mix. Skriv upp den 26 maj redan nu i kalendern. Hjälp behövs innan också med att sprida inbjudningar till skolorna.

Dagens karaktär från Gran Canaria är Mimmi Kotka. Tjejen som kommer göra Göta välkända inom ultrasammanhang inom en kort framtid, jag lovar. Super-Mimmi som vi kallade henne hängde med Falkenbergarna upp i bergen nästan varje dag. Glad och härlig tjej som inte är van att träna med så många fler än sig själv. Mimmi kommer köra ett lopp på Gran Canaria som heter Trans Gran Canaria om ett par veckor. 12,5 MIL och 8500 HÖJDMETER! Mimmi och hennes man har kommit överens om följande: Ringer Mimmi under loppet och beklagar sig på att hon har ont och är trött så ska hennes man svara på ett snabbt och enkelt sätt. Han ska bara lägga på luren!!! Kärlek det alltså :)





Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: