Inlägg


Ny vecka, nya möjligheter
Postat: 09/02/2015 8:55:07 am
 

Många av er känner mig rätt bra nu. De flesta av er har nog tröttnat så smått på mina löparbilder. Jag betecknar mig numera som en fotolöpare i första hand ;)

  

36 år, boende i Landskrona, arbetar i Helsingborg. Varit med i IS Göta sedan sommaren 2013, d.v.s. snart en av old-timers i klubben.

  

Måndagen den 9 februari startar jag ett nytt kapitel. Jag kommer vikariera som butikschef på Löplabbet under dryga halvåret. Jag har jobbat på Löplabbet i snart tre år och trivs ypperligt med att träffa likasinnade dagarna i ända.  Många undrar varför jag jobbar på Löplabbet när jag är utbildad jurist. Ja det kan man ju fråga sig. Det ingen kan ta ifrån mig är att jag har en färdig utbildning som jurist. Det kommer alltid finnas med på mitt cv. Just nu är löpningen en väldigt stor del av mitt liv. I första hand då inte som löpare utan som jobb, löpcoach, driver Löparglädje Landskrona, aktiv inom Löparglädje centralt, tävlingsledare för Citadelloppet m.m. Löpa gör jag mycket ändå och ambitionen är att utvecklas hela tiden.

  

Vecka 6 var jag och 31 andra på träningsläger. Under varje dag kommer jag berätta om någon av alla de 31 karaktärer som var med på resan.

  

Dagens personlighet: Marinel. Ny kille i Göta. Sprinter i grunden, vilket går att se i hans sprintersteg. Han åt en frukost som går till historien som bland det äckligaste som jag sett. Kolla själv nedan.... 

  
  

//den löpande juristen

  

Imorgon blir det Löparglädjesnack…

 




Kommentarer (1)

Nutella och vita bönor och ananas känns som en väldigt tveksam kombination. Lite som när pappas kollega bestämde sig för att det var för jobbigt att gå flera ggr på julbordet utan helt enkelt bottnade med sillen, täckte över den med det småvarma och toppade med ris á la malta och saftsås på samma tallrik... // Löpande Kocken
Postat av: Thomas Rödin, 09/02/2015 9:23:48 am


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: