Inlägg


söndag kväll
Postat: 24/08/2014 10:02:39 pm
 

Då var det söndag igen. Var tog denna veckan vägen?

Vaknade söndag morgon vid 6! Börja med att köra och hämta sopor från igår. Fick dåligt samvete av att lämna kvar sopor till kommunen. Bättre städa undan snyggt. Nu lämna vi inga spår alls efter oss.

Sedan var det iväg till Helsingborg där 200 (!!!) löpare väntade på att springa andra halvan av HBGM. Vi var cirka 100 som sprang från Dunkers och körde totalt 33 km. Ytterligare 100 stycken väntade vid Fredriksdal. Helt sanslöst kul att springa med alla andra galningar en söndagsmorgon. Vi som startade vid Dunkers sprang söderut till ramlösa och sedan norrut igen för att följa HBGM-banan från 15 km till målgång.

En oerhört positiv sak var den biten inne på Fredriksdal. Jättemysigt springa där. Det blev tom 2 grisar som körde intervaller sidan om oss.

Kände mig trött och seg i huvudet innan start. Mycket att tänka på sista veckan som nu kändes. Hade ätit dåligt med under morgonen. Hade inte med någon väska men passade på att dricka vid jordbrodalen, Fredriksdal, Pålsjö och ute vid serpentinbacken. Kände att jag skulle behövt lite mer vätska. Jag gjorde en halv Jorme!

Väl i mål så blev det årets i särklass jobbigaste bad. Fasen vad jag frös. Hela vägen tillbaka till Löplabbet frös jag. Först efter en dusch jag piggna till.

Resten av eftermiddagen var det kick-off med Löparglädjegänget. Det har säkert inte undgått så många att jag startar Löparglädje Landskrona nu på onsdag. Ett nytt spännande kapitel börjar. Ska bli jättekul på alla sätt och vis.

Nu är det 19 dagar kvar till HBGM. Tiden med långa långpass är klar för denna gången. Inför mitt sjunde marathon har jag lagt större fokus på långpasset. Kollar statistiken och har fått in 9 långpass de sista 10 veckorna på mellan 26 och 36 km. Sista 6 veckorna har långpassen varit på mellan 29-33 km. De närmaste två veckorna väntar långpass på bara 24-25 km. Nu ska träningen lättas upp lite och benen ska bli fräscha. Får se hur det känns 10.00 den 13/9.


Nu ska ni förhoppningsvis få läsa om någon annan Götaist kommande vecka. Det har varit kul att skriva den här intensiva veckan. Har ni inte bloggat eller vill blogga en vecka till? Skriv upp er.


//Jens







Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: