Inlägg


Summering
Postat: 23/08/2014 9:42:32 pm
 

Andra dagen i sträck utan löpning. Kommer ha fart i benen på långpasset tror jag :)


Som tur är har det ju blivit en hel del löpning på andra sätt.

Dagen D för Citadelloppet. Dagen började 6:45 med att Christian ''bästa assistenten'' Klingebrandt kom och vi börja lasta och fixa. Väl på plats började Christian ordna med banan och jag med allt möjligt. Tiden gick fort och snart kom andra funktionärer och det blev full fart.

Första problemet var när vi inte fick igång elen. Det blev en del stressiga minuter innan det löste sig.

Andra problemet var av modell större och något som stressade mig nästan hela dagen. När tidtagargänget kom till platsen och började lasta ut mattor för chip frågade jag: jaha , jag trodde det var antenner som skulle finnas. Nej, inte när man har chipet i skorna. VA??? Vi har inte chip i skorna utan i nummerlapparna. Kommentaren som tidtagaren yttrade då var: Då kommer inte detta att fungera idag!

De orden vill man som tävlingsledare inte höra 2,5 timme innan första start.

Efter lite samtal och en lång orolig stund så var en lösning på problemet på gång. En av deras medarbetare skulle köra in med sakerna. Från HÖÖR!! Dock skulle inte tidtagningen ske som det var tänkt. Ingen nettotid utan alla startar 11:30/12:30. 25 minuter innan start kom en bil körande. Stressen var stor då. I efterhand fungerade tidtagningen bra men det var väldigt påfrestande att ha det över sig samtidigt som man skulle rodda med allt annat.

Vädret var på vår sida bortsett från ett par minuter... Solen var beställd och den levererade. Loppen gick bra, både barn och vuxna. Kul att David Hartman kom och sprang. Annars dominera Göta-löpare rätt mycket.

Prisutdelningen blev lite utdragen trots att den startade i tid och inte var försenad 1 timme...

Området runt varvning/målgång var inte helt bra. Svårt få till med en varvbana. Samtidigt är det lite av tjusningen att det är en hel del folk runt en hela tiden. Men inte helt lätt det där. Får grunna på det till nästa år.

För ni kommer väl på besök nästa år också? Då tror jag Berner tar Hartman, vad tror ni?






Kommentarer (2)

Jag tror Elliot tar både Berner och Hartman!
Postat av: Simon, 13/01/2015 11:06:03 pm

Berner slår lätt Hartman nästa år.
Postat av: ERIK, 31/08/2014 8:34:02 pm


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: