Inlägg


Dagen före dopparedagen
Postat: 22/08/2014 10:00:22 pm
 

Idag har löparskorna fått vila. vilket var välbehövligt efter gårdagens pass. Skönt trött i benen.


Dagen har inneburit ett flängande runt halva Landskrona känns det som. Småsaker som skulle ordnas. Betala hotell, fixa tejp, pennor, hämta nummerlappar, visa var tält ska stå, hämta regnponchos o.s.v.Jag klagar inte alls, det är förbannat roligt och förhoppningsvis blir alla nöjda imorgon och vill komma tillbaka. Man har varit på så många tävlingar så man vet vad man gillar och inte gillar runt lopp. Sedan sätter budgeten gränser för vad man kan göra.


I en vild tanke för någon månad sen skulle jag med hjälp av Christian dra igång ett liveband och konsert inne på Citadellet! Det hade blivit en helt galen apparat att dra i och det var väl tur att Christian starkt ifrågasatte vad jag ville göra egentligen ;) Även fall det varit häftigt. Tänk att vara första motionslopp som kombinerat med en konsert! Nästa år Christian. Om vi får lite mer tid på oss :)

Imorgon ska Christian och jag dra igång tidigt och hålla på hela dagen. Du är en klippa Christian. Även Karin har hjälpt till mycket. Det kommer bli lite tomt när loppet är över.

När jag tänker efter att lilla jag drog igång ett motionslopp som nu växt sig allt starkare kan jag inte annat än bli lite stolt. Förhoppningsvis lever det kvar i många år.

Ses vi inte imorgon så ses vi en annan dag.

//Tävlingsledaren checkar ut för dagen






Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: