Inlägg


Heden is the shit
Postat: 21/08/2014 9:54:01 pm
 

Torsdagens inlägg ska mest handla om löpning... Eller det gör det mesta just nu i mitt liv.

Kvällens pass med Göta var 600+400. Jag och Martin Erson hade fått det hedersamma uppdraget att hålla i passet i BG:s frånvaro. 3 nya på träningen och totalt upp mot 30 stycken. En torsdagskväll på Heden. Mäktigt tycker jag.

Uppvärmningen gick söderut, trots Alex synpunkt på att vi aldrig sprungit ditåt innan. Totalt 5 km i 5:10 fart verka gå hem hos de flesta. Varken orientering eller någon sprint-träning ingick i uppvärmningen när jag får bestämma ;)

Därefter körde Mr Erson löpskolning med oss följt av stegringslopp. Personligen kände jag mig lite seg i benen. Jag har varit trött i höften senaste 7-10 dagarna. Inte så att det gör ont direkt. Mer en stramhet när jag ska trycka ifrån (enligt mina mått mätt!).

Passet som stod på programmet var 6* 600+400 med 30 sekunder vila mellan dem och start var 6:e minut. Jag ville köra jämnare idag jämfört med mitt pass i tisdags. Trots att tiderna dalade lite grann så kändes det bra. Mot slutet var det rejält kämpigt som det ska vara. Därefter nerjogg. Hoppas jag kan vara med på fler Götapass framöver. Det betyder otroligt mycket att bli pushad av andra.


Måste bara nämna Lucas. Han kommer till passen trots han är lite krasslig. Han hejar och hjälper oss alla. Han erbjöd sig att hjälpa mig på CItadelloppet som funktionär utan att jag frågat han. Lucas, du är 17 år (väl?). Helt fantastiskt att du ställer upp och hjälper till så som du gör. Tänk om alla 17-åringar var lika ödmjuka och mogna i sitt sätt. Du ska ha all heder för det. Hoppas du kommer tillbaka till din gamla fina form du haft tidigare snart igen.


Citadelloppet: Idag har medaljer, avspärrningstejp, tält och lite annat kommit på plats. Det börjar så smått falla på plats. Imorgon är sista dagen innan. Sen är det fullt fokus på tävlingsdagen. Då tänkte jag köra morgonjogg kl. 5:00 med start timmermansgatan i Landskrona. Om någon är sugen?


Vi ses när vi ses





Kommentarer (2)

Härligt. Håller med om Lucas. Grymt att jogga runt och stötta alla. Ser fram emot när du ligger och tar vinden igen.
Postat av: Erik, 22/08/2014 12:47:49 pm

Tack för förnämligt ledarskap på dagens träningspass!
Postat av: Niclas Martell, 21/08/2014 10:10:04 pm


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: