Inlägg


750 startkurvert, check!
Postat: 20/08/2014 10:37:27 pm
 

Blir ett sent inlägg idag.

Dagen har gått i förberedelsernas tecken. Citadelloppet 3 dygn bort. Tusen frågor hänger i luften känns det som. Vill ha koll på precis allting men inte så lätt. Just nu är det vädret jag är mest orolig för. Men det kanske kommer in nån ryssvärme under natten till lördag. Optimalt löparväder kanske, men inte så kul för publiken. Den som lever får se!

Idag satt jag och Karin och la i material, nummerlappar, säkerhetsnålar i 750 kuvert. Vi fixa det på under 3,5 timme. Rätt strongt jobbat tycker jag. Vet inte om någon har nåt bättre pers att skryta med där. Annars sätter jag upp det på pers-kontot.

Startlistor finns nu ute på citadelloppet.se. De är tyvärr inte sökbara men ni får hålla tillgodo med de vi har.

Ikväll höll jag mitt sista pass som uteledare på Friskis&Svettis Landskrona. Från och med onsdagen den 27 augusti kommer jag leda Löparglädje Landskrona. Jag kommer vara kvar som cirkelgymledare och gyminstruktör på F&S Landskrona men väljer att testa något nytt gällande löpning. Löparglädje kommer bli spännande att dra igång. På söndag har vi kick-off och det ska bli kul att träffa de andra ledarna.

Ja träningen ikväll blev 15,5 km i mestadels lugn takt. I Friskispasset
körde vi 2*1,8 km tröskel. Min tröskel idag var min tänkta fart den
13/9... Imorgon är det Heden som gäller. Då får benen sätta mer fart.
Hoppas jaga Lovén som aldrig förr!


Senkvällen har spenderats framför datorn med att bl.a. informera våra funktionärer vad som gäller under Citadelloppet. 23 funktionärer är vi som håller i spakarna och ska se till att allt flyter på smidigt.


Gonatt





Kommentarer (1)

Jaha är jag nu hare åt dig oxå ??sorry kan ej kväll . Lycka till med loppet ??missar tyvärr det oxå ??
Postat av: Niklas, 21/08/2014 7:10:24 am


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: