Inlägg


Citadelloppet 5 dygn bort!
Postat: 18/08/2014 5:44:04 pm
 

hej

Jens Andersson heter jag. Har bloggat en gång tidigare i år och beskrev då ganska omfattande hur träningen gått under vinterhalvåret. Nu är det 18 augusti och en stor del av tävlingssäsongen är klar. Lite snopet kan tyckas. Vet ännu inte om jag lyckats prestera fullt ut än... Den som väntar på något gott... (13/9...)


Varit medlem i IS Göta sedan 2 år tillbaka. Snart nog kan jag räknas in i det äldre gänget med tanke på det stora antalet nya som kommit sista året. Fantastiskt roligt på alla sätt och vis. Ett exempel är det långpass jag samla ihop till förrförra helgen. 17 stycken sprang andra halvan av Helsingborgs Marathon. Ransheim var den som varit med längst i Göta följt av Bjurman och mig. Jättekul att så många hittat till Göta. Det höjer en själv ett snäpp när man har nya att kämpa med.


Jag har haft semester förra veckan och denna. Jätteskönt på alla sätt och vis. Dock blir det ungefär som att ha ledigt strax innan en tenta. Det känns inte riktigt som semester.

Citadelloppet i Landskrona är jag initiativtagare och tävlingsledare för sedan starten 2013. I år har arbetet varit ännu mer intensivt. Det är ett fantastiskt roligt och givande arbete så jag klagar inte alls.

Just nu är det cirka 460 anmälda och av dessa är 39 stycken från IS Göta! Fortfarande finns tid kvar att anmäla sig.

Snart väntar ett pass som ledare för Friskis&Svettis. Från nästa vecka byter jag och blir ledare för Löparglädje Landskrona onsdagar 18.00 ute i Lill-Olas... Mer om det senare.





Kommentarer (1)

Härligt. Välkommen tillbaka.
Postat av: Erik, 18/08/2014 8:19:20 pm


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: