Inlägg


En medioker medeldistansare,,,
Postat: 23/06/2014 11:31:56 am
 

Då var det dags för mig att vara veckans bloggare,,man känner sig nästan som en sommarpratare i radion,,,har funderat de senaste veckorna vad man ska skriva om. Man har ju i alla fall hållit på med löpning i 41år så man har lite att "ösa" ur.

Jag heter Kjell Petersson och är 54år. Är från Stockholm och har varit med i klubben i snart 3år, det var min studiekamrat från Lund, Janne "sailor" Gullbrandsson som tog med mig på en träning. Jag är inte med så ofta på träningarna dels har jag ständiga skadebesvär och dels så jobbar jag oregelbundna tider. Började med löpning redan som trettonåring, det var ett lopp som gick mellan Sätra Brunn och Västerås och distansen var 37km. Min far som också sprang var orolig att jag inte skulle orka med men han kunde tänka sig (lovade min mor) att gå med mig om jag inte orkade. Det hela slutade att jag sprang ifrån farsan och de flesta i Storklubben Västerås IK.

Jag kommer under min bloggvecka berätta om mitt löparliv, vilka klubbar jag varit med i, SM-guldet i terräng för kriminalvården förra året, min stora satsning på VWM i Lyon 2015, om när jag nästan slog OS-fyran Kjell-Erik Ståhl på en halvmara, lite roliga minnen från otaliga träningsläger man har varit med på, samt hur viktigt det är att aldrig ge upp och kämpa ända in mål,,,minns JDM 400m på Tunavallen i Eskilstuna, jag var första års A-pojke och låg sist i sista kurvan och ledaren hade några meter kvar och sträckte upp händerna och nästan gick in i mål, jag hade halva upploppet kvar och kom som en raket (likt den gamle store Kubanen Alberto Juantorena) slängde mig in i mål, hade samma tid som ettan men jag dömdes som etta,,,,publiken hade aldrig sett en liknande spurt förut,, helt makalöst sade de. Nu ska jag försöka mig maka mig ner till Billeplatsen och se om nån vill köra ett lunchpass. Dock har jag jävligt ont i kroppen. Väl mött under veckan,,,,Kjell





Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: