Inlägg


Sista bloggdagen
Postat: 08/06/2014 8:10:52 pm
 

Söndagkväll och kväll och jag kan summera veckan med 52 km varav två tävlingar och ett litet kvalitetspass. Nu har jag sju veckor i rad med 50 km/veckan och det börjar kännas som att det är dags att öka insatsen lite. Dagens Hildesborgslopp blev ok, 2:a i M50 som var målet uppnåddes, tiden 29,03 är inte bra men får duga för tillfället. Jämför med 2011 då jag var tillbaka efter fotskadan och nöjd veckan innan jag bröt handleden, då hade jag 26,38 så det saknas en del innan jag är tillbaka efter dessa tre och ett halvt års berg och dalbana. Men att resa sig och att komma tillbaka gång på gång är inte lätt, det blir tyngre för varje gång om man inte hinner komma tillbaka till en ok nivå innan nästa stopp kommer. Nu hoppas jag bara på att 2014 fortsätter som det börjat, dvs små framsteg varje vecka då kommer jag snart vara nere på mitt första delmål, 37,30 på milen.

Jag har även en vilja att kvalificera mig för nordiska mästerskapen i femkamp som i år går på Revingehed där jag började mitt tävlande i femkamp för 29 år sen.

Sju dagars bloggande är nu över, jag tackar de som gett positiv feedback och orkat läsa mina långa inlägg, hörde att det var någon som sa att man måste ha nyladdat batterier när man börjar läsa Svens blogg:-) Jag lämnar nu över stafett pinnen till Ulrik Snygg som skall ge er sin bild av triathlon gissar jag!

//Sven





Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: