Inlägg


Bara en dag kvar till kraftprovet:)
Postat: 29/05/2014 11:59:38 pm
 

Hallå!

nummerlappen är uthämtad och ligger på bordet och stirrar på mig, jag vet att jag inte tränat som jag borde inför årets Kullaman men jag ser ändå fram emot tävlingen och tänker fullfölja!

För två månader sedan såg det riktigt bra ut inför säsongen, jag hade tränat mycket i vinter och det skulle bli min bästa säsong hittills. Sedan kom som som ni säkert vet mitt projekt med att starta en cykelbutik emellan och allt föll, trodde jag..

Inför starten på springtime kände jag att slå mitt fjolårs rekord var inte aktuellt och jag tänkte att jag tar det lugnt och kommer jag under 40 så får jag vara nöjd med det. Det slutade med att jag gick in på 37.33 och jag var helnöjd:)

Inför starten på Göteborgsvarvet hade jag varit sjuk i en vecka men trodde att det skulle gå - det gjorde det inte. Jag drack på alla kontroller och log nog inte en enda gång under loppet:(. Skulle följt BG.s exempel.

Nu är allt detta historia och Kullamannen bankar på dörren, jag vet vilka missar jag gjorde sist och tänker äta på ett helt annat sätt i år. Det verkar bli riktigt bra väder, hoppas att många från klubben som inte skall springa kommer och hejar.

Nu skall jag se till och få en god nattsömn innan det är dags att sälja lite cyklar igen, hoppas alla i klubben tittar in förr eller senare. Ni får såklart Göta priser:)

Ha det bäst.  Jonas





Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: