Inlägg


Veckans sista blogg
Postat: 04/05/2014 8:15:24 pm
 

Det är söndagkväll och det finns många känslor som kan infinna sig då. Vissa har söndagsångest för att det är måndag och vardag igen i morgon men jag brukar tycka söndagskvällar är ganska sköna. Ofta finns det inget direkt uppbokat på söndagskvällar (innan hade jag dock simträning med min gamla simklubb, men det har jag lagt åt sidan just nu) och därför är det ofta en av få kvällar jag sitter ner i soffan och tar det lugnt och kanske tom tittar på TV. Idag blir det nog så och har vi tur kanske vi även kan se Mästarnas mästare ”live” om dottern somnat innan.

I morse var det uppstigning relativt tidigt, eller inget är så tidigt längre när man är småbarnsförälder, för avfärd mot Landskrona och cykelloppet Landskronabygden runt. Skulle vi bara köra till Landskrona hade vi inte behövt köra så tidigt men nu skulle dottern lämnas hos farmor och farfar utanför Helsingborg först. Jag brukar cykla några cykellopp per år med min syster som cyklar lite för hon tycker det är skoj samt tycker det är en bra motionsform. I år hade jag ”lurat” med henne på 80km rundan som hon egentligen tyckte var för lång. Jag lovade dock att vi skulle ta det lugnt och inte förivra oss och hänga med klungor som gick för fort för henne. Jag höll vad jag lovade, nästan hela vägen…

Vi gick ut lugnt och jag hjälpte till med en hand i ryggen på systern i de flesta uppförsbackarna varav den ena var över Söderåsen. När vi hade ca 1 mil kvar var många andra cyklister trötta och jag kände mig ganska pigg så jag försökte pusha systern att vi skulle cykla om de vi hade i sikte. Trots att systern var ganska trött så körde vi på bra på slutet och cyklade om en hel del. Kändes väldigt gött när jag puttade systern upp för en backe och vi ganska enkelt cyklade förbi några trötta  cyklister, då känner man sig stark!

Tiden vi hade var ingen tid som går till historien men jag fick i alla fall ett bra cykelpass, lite låg snitthastighet men istället lite cykelstyrka för benen pga att allt puttande på systern i backarna.

Eftermiddagen avslutades med en skönt och härligt träningspass med hästen så nu är man snart redo för sängen, men först Mästarnas mästare!

Tack för denna vecka, vi ses på Springtime!





Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: