Inlägg


Göteborgsvarvet 2 veckor bort
Postat: 03/05/2014 9:46:47 pm
 

Idag är det två veckor kvar till årets Göteborgsvarv. Jag är anmäld men har inte känt mig direkt lockad av att springa. Jag har haft ett tufft löp- och tävlingsår bakom mig, småskador och med en kropp som inte riktigt har velat det hjärnan har velat.

Känslan har dock blivit bättre de senaste veckorna och 10km i Ystad vad ett steg i rätt riktning. Jag, Micke och Kajsa i vagnen klämde idag in ett 10km löppass, mellan lekplatsbesök, presentinhandling och födelsedagskalas. Jag hade först tänkt att vi skulle springa 12km men eftersom vi båda cyklade igår så kändes låren lite sega och tiden var knapp så vi nöjde oss med rundan på 10km.



Rundan
började i vårt ”uppvärmningstempo” för 
att väcka kropparna till liv och min vaknade definitivt. Tror inte jag har avverkat ett så snabbt träningspass på närmre två år! Den nionde kilometern var tom snabbare än samtliga kilometrar i Ystad, så skönt och så härligt!

Så nu, helt plötsligt, ser jag framemot Göteborgsvarvet och se vad jag kan göra där. Ifjor var jag tvungen att bryta pga. skumma magsmärtor som jag fick under Springtime och som tyvärr satt kvar i princip hela sommaren. Innan Göteborgsvarvet ska årets Springtime avverkas med över 100st Götalöpare, grymt! Jag befinner mig i bakre delen av denna skara resultatmässigt men jag ska försöka göra ett av mina bästa lopp på länge.

I morgon blir det cykellopp, Landskronabygden runt på ca 80km, som ser ut att bli en blåsig historia, men som Skåning är man ju van vid det.





Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: