Inlägg


Vardag
Postat: 30/04/2014 6:47:40 pm
 

Då har det varit några vardagar efter tävling, vilket innebär, hämtning eller lämning på förskola, jobb, häst, träning etc. Det har dock inte blivit så mycket träning för min del utan snarare mycket med hästen. Tyvärr trillade min häst ner för en ramp utanför stallet för någon vecka sedan, fall på ca 1,5m. Hästen, Fiona, hade tur i oturen och vi tror att allt har gått bra. Ena bakbenet blev uppskrapat men det brukar vara de skadorna man inte kan se som är de värsta. Därför var vi i måndag på besök hos kiropraktikern. Pga. Fionas fall så kommer morgondagen också bestå av mycket häst, då vi ska byta stall. Det lär bli ett antal timmar i stallet i morgon också. Egentligen skulle jag också tävlat i morgon men man har 96h startkarens på kiropraktik på hästar så det är inte ok att tävla i morgon.

Igår, tisdag hade jag bestämt mig för att simma men eftersom det nästan var sommarkväll så fick det bli en kort men intensiv runda med racern. Hade tänkt cykla lite längre än vad det blev men eftersom jag inte kom ut förrän ca kl 20 så kände jag att mörkret jagade mig under rundan. Cykelformen är heller inte på topp, så det är jobbigt även om det inte blir så långt. Inga större triathlonlopp är inplanerade under 2014 och då måste man kunna unna sig lite mer komfortträning, inte bara måsten.

Idag hade jag förmånen att endast jobba 5h eftersom det är röddag i morgon. Jag hade tänkt hinna med både en löprunda i Skrylle samt hästen i eftermiddag. Det hade nog funkat utmärkt om man inte hade haft sina löparskor hemma!! Det får helt enkelt bli vilodag idag. Dottern har precis slutat sova middag på förskolan och hade jag tagit med henne på en löprunda i vagnen tidigt kväll hade det inte tagit många minuter innan hon somnat och då hade hon inte somnat senare i kväll. Nu har jag ju faktiskt fyra lediga dagar kvar på veckan så då hinner jag väl träna de pass jag hade tänkt träna, så det löser sig.

I morgon tänkte jag delge en racerapport från min första ironman!

Trevlig Valborg!





Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: