Inlägg


Tisdag, o härliga tisdag
Postat: 08/04/2014 9:22:41 pm
 

Jaha, då var ännu en träningsdag avklarad = ett nytt blogginlägg! Idag har jag gjort en massa kul. Dagen började med att uppvärmningen skulle hållas av en gäst, en kulstötare från IFK Helsingborg. Hon gjorde upp en bana som vi skulle värma upp i. Först var det häckar, vi skulle snurra runt samtidigt som vi skulle över häckarna. (låter svårt att göra denna övningen, men det ända svåra med den är att hålla överkroppen stabil.) sedan skulle vi köra 10x2 situps, rundan avslutades med en kullerbytta. Nästa varv skulle vi över häckarna på sidan, med ett ben i taget. (svårt att förklara!) Efter häckarna körde vi 10x2 armhävningar. Och den sista övningen på varv nr. 2 var en bakåtkullerbytta. Varv nr. 3 inleddes med häckarna, samma övning som varv nr.2 men på andra sidan! sedan 10x2 benhävningar, och en hjulning... HJULNING. aja, uppvärmningen var bra och man blev varm i hela kroppen. Hon körde dock på och tog med oss till kulstötar-ringen, vi skulle kasta 8 klot totalt; 4 fram och 4 baklänges.

Efter detta passet så gick hela gruppen och käkade på den nya arenan! det blev soppa till förrätt, torkrygg till huvudrätt och sedan tycker jag att ni kan få gissa vad det var i efterrätten! (kan ge en hint att det inte var någon alkohol i den ;)) Riktigt gott och fräscht var det iallafall. Och för 79kr tycker jag att det verkligen var prisvärt!

När skolträningen var klar började ju såklart uppladdningen inför kvällens övning, 5km GGP! Starten gick och jag kände direkt att steget kändes bra, men jag ville inte köra någon annans lopp, nej, jag brydde mig inte om placering, utan jag ville ha en bra tid. Efter ca 2km gick jag om Martin Erson och Erik A, och hade ungefär 6.55 de första 2. Efter detta var det bara att köra vidare, helt ensam, men i och med jag hade inställningen att göra mitt eget lopp och inte gå på placering så gick det ändå relativt lätt. Det är klart man hade BG och Erik C som man ville komma ikapp, men de var för starka. Hörde någon ungefär 50m bakom mig under hela loppet och jag var helt säker på att det var räven Erik A som tänkte köra en klassisk spurt på slutet. Men till min förvåning så var det Martin Holm som legat och väsnats bakom mig de sista 3kmerna. Jag kom imål på 17.09 och är såklart riktigt riktigt nöjd! Riktigt kul att se så många som gjorde bra ifrån sig idag, bra kämpat göta!! extra grattis till Erik C som vann GGPn + satte nytt pers på banan, trots att han kände sig "tung" innan loppet.

Ha det nu gott och ta det lungt efter denna uttömning! Själv tar jag vilodag imorgon, så inget blogginlägg då. Får se vad jag gör på torsdag. Än en gång, bra jobbat alla som var med idag! vi ses på torsdag!!





Kommentarer (3)

Bra jobbat idag Lucas, förmodar det inte var rödbetsjuice till torskryggen, eller?? :-)
Postat av: Daniel, 08/04/2014 10:06:40 pm

Jag har aldrig fått så här detaljerad träningsrapport tidigare, detta kommer blir bra:-) Kul att både Lucas och Martin satte pers på 5 km!
Postat av: Sven Lindeberg, 08/04/2014 9:30:08 pm

Starkt Lucas
Postat av: Niklas , 08/04/2014 9:26:37 pm


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: