Inlägg


Vad vill jag med min löpning?
Postat: 02/04/2014 8:52:20 pm
 

GÖTA är det ord jag skulle vilja börja med i detta inlägg. Jag har inte riktigt koll på var det namnet kommer ifrån eller varför man valde det som klubbnamn så jag tänkte skapa mig en egen tanke med detta ord som kan symboliserar varför jag håller på med löpning.

G som i Glädje.

Jag tycker det är viktigt att ha roligt och känna glädje, Löparglädje. ;) Som med så mycket annat så är det viktigt att ha kul för att vilja göra det igen. Man kan känna glädje på många olika vis. Glädje att träffa andra, glädje att kunna springa, glädje att ta ut sig ordentligt osv. Jag tycker det är jäkligt kul att träna i grupp vilket jag får möjligheten i IS Göta . Där har jag fått lära känna och träna tillsammans med många duktiga löpare. Det är grymt kul när vi utmanar varandra. Det är glädje när vi ibland blir lite nördiga. Ja listan kan göras lång varför jag tycker det är kul att träna löpning och då framför allt med andra.

Ö som i Överträffa

Jag tränar för att bli bättre och vad är inte mer underbart än när man överträffar sig själv genom att prestera bättre än förra gången. Att göra ett bra resultat hjälper mig att jobba vidare med att bli bättre.

T som i Tävla

För att bli bättre och motivera min träning behöver jag tävla. Jag planerar in ett antal tävlingar per år där jag skall prestera. Jag  tävlar även för att kolla av formen. Det är en speciell känsla att tävla. Jag blir mer fokuserad och jag tar ut mig lite extra jämfört med under ett träningpass. Tävling är bästa träningen! :)  

A som i Alltid

Jag springer för att må bra och för att hålla mig iform. Och jag tänker alltid springa så länge min kropp orkar. Jag tror på att om man håller sig aktiv nu så kommer man kunna hålla på för-alltid.

Följande citat och bild får avsluta detta inlägg.

You don't stop running because you get old, you get old because you stop running!


//Martin





Kommentarer (1)

Bra skrivet. Inspirerande.
Postat av: Daniel Jorme, 02/04/2014 10:19:39 pm


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: