Inlägg


Rehab
Postat: 09/03/2014 4:00:03 pm
 
Veckans sista blogginlägg ska sammanfatta helgen.

Lördagen innebar tävling i hallen på 1500/3000 m. Jag var utnämnd till första funktionär och varvräknare (även fall just varvräknare var något jag var sådär på i heat 2. Sorry Erik A men du sprang så fort så jag missa nog ett varv på dig där...) Men det blev rätt till slut ändå.

Tråkigt stå vid sidanom men verkligen kul att snacka skit med alla Götaister och se dem genomföra riktigt bra lopp. Extra kul att de gamla rävarna utmärker sig. 4:30 och en andraplats för BG bakom Daniel från Ystad. 1,5 sekunder från skånskt rekord. Sedan Svenne, som knappt sprungit nåt alls förutom lite strandlöpning ala David Hasselhoff på Gran Canaria, slår till med 10:20 på 3000 m.

För egen del kändes baksidan lite öm. Massagen var nog inte helt smärtfri. Vågar inte belasta den med löpning riktigt än innan det känns bättre där.

Idag söndag blev det därför premiär för racern. Dryga timmen på cykeln var nog perfekt i rehab-syfte. En vecka kvar till seedningsloppet så en aning stressad blir man. Dock är inte seedningsloppet något huvudmål på säsongen utan mer en kul tävling på hemmaplan. Får se hur allt känns fram i veckan.

Nu är det dags för mig att lämna över till Götas senaste stjärnskott. Andreas Berner, dags för dig att sluta gömma dig bakom mig i början av loppen och gå upp i täten och dra ;)

Tack för mig. Totalt dryga 4 mil löpning och cirka 3 mil cykling. Men för att citera Aplander, mil på cykeln räknas inte ett skit i kilometerjakten ;)




Kommentarer (2)

Ja, då får skynda långsamt. Jag fick ju en bristning i baksidan i januari månad, och först nu börjar det kännas ganska okay men inte 100. På söndag ska jag dock bara ta mig runt då det är en hård arbetsvecka och kroppen är rätt sliten.
Postat av: Adam Crona, 10/03/2014 1:51:17 pm

Bra Jens, stressa inte nu med löpningen, du har många år framför dig och om du missar några dagar just nu spelar ingen större roll i det långa loppet. Viktigare att du kan komma tillbaka till 100% om en vecka än att du kör 85 % nu!!
Postat av: Sven, 10/03/2014 12:27:28 pm


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: