Inlägg


Passiv vila
Postat: 07/03/2014 11:34:07 am
 
Planerad vilodag idag. Med tanke på gårdagen var det ju inte fel. Dock har jag en känsla av att det blir fler vilodagar från löpningen framöver.

Började dagen med en massage hos Emmely på Funktionell hälsa i Landskrona. Var första gången jag gick på massage och det var skönt... Eller skönt är kanske fel ord. Smärtsamt emellanåt men välbehövligt. Fick domen att jag var stel som en pinne. I alla fall i vänsterbenet.

Resten av dagen kommer ägnas åt så kallad passiv vila. BG kör aktiv vila ofta (för oss andra dödliga är det samma sak som att träna).

Kan passa på att göra lite reklam för Citadelloppet. Jag var den som starta upp Citadelloppet ifjol. Ett motionslopp på 2,5/5 eller 10 km i och runt Citadellet längst med Öresund i Landskrona. Finns även barnlopp för barn från 4 års ålder. I år kommer det att vara samma upplägg men även en stafett med 4*2,5 km. Glädjande är att vi även kommer ingå i Skånes Veteran Cup på sträckan 10 km. Så ni som vill ha ett lopp nära för att få lite extra poäng i SVC så är detta lopp perfekt. Alla Götaister har dessutom 20 procent rabatt på anmälningsavigften. Likaså med medlemmar i Löparglädje.

Ifjol var det gott om Göta-löpare som kom högt upp. Både i barnloppen och vuxenloppen. Jag skulle önska att det var ett stort blått hav längst fram på startlinjen i år. Likt Springtime :)

Trevlig fredag på er alla.

Imorgon ses vi väl i hallen kl. 10? Om ni inte kan springa så kom gärna dit och heja lite. Ni kan dessutom få hjälpa till med allt runt omkring. Tävlingen tar cirka 1 timme och består av 4 olika starter.




Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: