Inlägg


Sista kvällen med gänget.. snyft.
Postat: 31/01/2014 7:33:30 pm
 
Morgonjoggen på 14 kilometer var helt fruktansvärda de första 9 då jag trotsade mitt sunda förnuft och således försökte glömma bort det onda i tån. De sista 5 var däremot veckans bästa och skönaste. Varför? Jo, skorna åkte av och löpningen spenderades i vattenbrynet med vågornas svall skönt närvarande på trötta fötter. Vi var tre spänstiga män eller i alla fall två, Fredrik och jag, då Jimmy också vaknade tidigt och följde med för omväxlings skull, som sprang där och tankarna till postnummer 90210 var nog inte långt borta hos förbipasserande donnor som slängde suktande blickar mot oss. Passet avslutades med ett dopp i det blå som höll kyliga 18-19 grader, perfekt för ömmande muskler! Det som slog mig när jag kom in i ett lyckorus var att jag springer för friheten det ger mig, sand, asfalt berg och djupa dalar spelar ingen roll för en löpare. 


Kvällens kvalitépass blev 1000 meter test samt intervaller på 400, 300, 200 och 100. Det var en skadeskjuten skara som kom till start då både jag själv, Lukas, Jens och Erik inte kunde ställa upp. Med denna line-up tog Svenne hem 1000-meterstestet, föga oväntat då han vilat sig i form hela veckan till skillnad från alla andra som har 100-tals kilometer i benen ;) Tiderna på övriga var väl OK med tanke på distansen under veckan. Anna 3:19, Jimmy 3:17 och Markus 3:27. 


Nästan utsålda läktare. Här ställer Anna och Markus om tiden på sina klockor så att de kan komma i tid till jobbet på måndag. Jimmy står och dagdrömmer, som vanligt. 

Bilden senare så har Jimmy lagt sig ner för att vila igen. Anna tittar uppgivet på fördärvet. 

Imorgon stundar en lugn morgonjogg och sedan ett dopp i havet innan resan när sitt slut. En otroligt härligt vecka med underbart väder, fina människor och roliga upplevelser. Cyklingen i bergen är jag nu i efterhand glad över att jag kom ut på, vyerna och minnena sitter kvar. Dagens strandlöpning och första passets sandstormslöpning är andra minnen som kommer att pratas om framöver. 

Snart ska vi gå till Svenne och äta oss feta på pizza, sista kvällen med gänget.. Vänner för livet blir man på läger som dessa. En början på något nytt. 


Dagens prestation: Annas 1000-meter och att Jimmy sprang igen under resan. 

Elin vill även stolt berätta att hon under resan suttit till sadel 32 timmar och 21 minuter och tagit totalt 15 232 höjdmeter. Det är värd en applåd *klapp* 






Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: