Inlägg


Två distanspass. 100 kilometersgränsen nådd.
Postat: 30/01/2014 12:16:14 am
 
Idag har det varit en lugn dag jämfört med gårdagens cykelpass i bergen. Morgonjogg på 16 kilometer och kvällsjogg på 12. (tider nedan, BG) Det har varit varmt, riktigt varmt idag så aktiviteterna har blivit därefter för oss som var hemma i huset. 

Har har ju en större del av dagen spenderats. 

En sväng till affären med Markus och Lukas runt lunch för att införskaffa förtäringsmedel. Färskmalen köttfärs förvandlades i ett nafs till kryddiga biffar i köket. Satt som en käftsmäll! 

 

Sen eftermiddag stack jag ut på dagens andra distanspass, 12 km, och hoppade därför intervallerna som vissa av de andra förlustade sig med. En fågel viskade dock att Lukas fick 15:35 på 5000 meter test, Fredrik runt 18, Anna 17:05 och Jens 16:39. Ruggigt bra tider med tanke på värmeböljan som råder. Det är inte lätt ska ni veta att prestera här nere nu. Kroppen börjar känna av träningsmängden och vätske/saltbalansen åker berg- och dalbana. I skrivande stund har jag löpt 100 kilometer och suttit till sadel i 70. Ett par ynka kilometer från "all time high" som kommer ryka all världens väg då det imorgon stundar långpass x2. Siktet på 160 är inställt. 
Har kommer några löpande bilder 

Jag lovade Elin att lägga ut denna charmiga bild på den spanska matadoren... Tidigare idag stod just nämnda Elin i köket och hackade sallad till kvällens bjudning. Huset bjöd över samtliga till en sammankomst och på menyn stod pastasallad och korvar i olika former och storlekar, självklart blev det glass till efterrätt. En mycket trivsam afton, återigen. 



Tiderna för dagens pass. 
16 kilometer.
Snitt 5:05 
Snabbaste: 4:50

12 Kilometer:
Snitt 4:55 
Snabbaste: 4:40 

Intervallerna:
Ingen aning - jag var inte närvarande. 

Dagens prestation:
Elin och Markus. Elin för de goda pastasalladerna och Markus för sin eminenta grillteknik. 
Lukas och Erik får också vara med på ett hörn för deras fina tider på banan. 





Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: