Inlägg


Champagne & Hummer blandat med en gnutta mod!
Postat: 22/01/2014 1:18:41 am
 
Jag har tänkt en del på vad jag vill prata om i bloggen under min vecka. Jag tänker ofta och mycket, trots att jag sällan är tyst utan mest pratar en massa hela tiden så tänker jag och funderar en hel del! Simultanförmåga?

Jag har tänkt mycket på det här med mod. Vad är mod? Mod behöver inte vara samma för mig som för dig men gemensamt är att mod är att våga och att ta risker!
Modets år 2014 och året har sannerligen startat i rask takt och med ett härligt mod! Jag hör att 35 pers från Göta är ute i 3 olika grupper en svinkall Januarikväll och kör skiten ur sig! Grymt!

Vi i "Champagne & Hummer" gruppen körde intervaller, 6*600 backe och efter morgonens distanspass kände jag mig seg, mjölksyran slog in tidigare än jag räknat med och kvällens pass går inte till historien som mitt bästa! Jag kämpade dock, det gjorde jag! Precis som Jens, Pelle och Fredrik som alla var grymma ikväll!

Lite allmänt så kan jag säga att 8 veckor med programmet har gjort att jag för första gången identifierar mig som löpare, jag känner mig verkligen som en löpare! Härligt! Jag är extremt laddad inför säsongen och har stora förhoppningar! Jag räknar med framgångar! Jag kräver framgångar! Detta ska bli mitt första bästa löparår utav många. Motivationen är på topp och det behövs under kalla och blåsiga kvällspass!

Jag avslutar med ett citat av Nelson Mandela om just MOD:

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it. The brave man is not he who does not feel afraid, but he who conquers that fear!






Kommentarer (1)

Tinkarpsbacken är inte att leka med. En riktigt mjölksyreskapare.
Postat av: Erik Alnervik, 22/01/2014 9:39:35 am


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: