Inlägg


Naranja
Postat: 14/11/2013 6:37:43 pm
 
När man vaknade i morse så hörde man regnet slå mot de spanska hustaken men det innan frukosten hade hunnit intagas så hade det slutat och solen började så smått tränga sig fram mellan de grå molnen. 

Dagens förmiddags pass skulle bedrivas i Guardamar och vi skulle ta oss an JVM-banan från 2002. Efter lite dålig sömn så var inte koncentrationen på topp och det missades lite i början sedan kom en lös hund springandes som följde med resten av banan. Lite nervöst då vi senast var nere förra året blev en i klubben biten av en hund. Kunde inte riktigt springa och slappna av men märkte att hunden nog inte var så farlig så blev lättare och lättare att springa på. 
Här är en karta från när jag var här senast och sprang banan. 


Efter en pizza och lite avkoppling på takterrasen var det dags att ge oss upp på sadlarna för att njuta lite av naturen. Det blev inget jättelångt pass men vi fick de vi var ute efter. Efter ca tre mil nådde vi en fin apelsinodling och det var dags för provsmakning. Kan säga att de är mycket fina och rekommenderas att inhandlas när de väl når Sverige. 

Träningen är inte speciellt hård här nere utan försöker mest njuta. Den hårda träningen ska dra igång från och med nästa helg. Första målet 2014 blir Berlin halvmarathon. Ska bli spännande att se vad man kan prestera där.

Que te vaya bien!




Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: